Varen en overnachten op een boot - de mooiste vakantie!

Smaakte uw dagje varen naar meer? Huur dan een motorboot en kom varen en overnachten op een boot voor de mooiste vakantie op het water! Bij Yachts4U huurt u een motorboot voor 2 tot 10 personen zonder vaarbewijs voor een weekend, midweek, week of langer.

Ideale combinatie van watersport en vakantie

Varen met een motorboot, voorzien van alle gemakken, is een ideale combinatie van watersport en vakantie. Genieten van het water, de zon en de mooiste vaarroutes. Wakker worden met het geluid van kabbelend water tegen uw boot: varen en overnachten op een boot is de mooiste vakantie!

Jacht huren in de vakantie: varen en slapen op een boot

Met een motorboot van Yachts4U beleeft u de mooiste vakantie op het water. Onze boten zijn te huur voor een gezelschap van 2 tot 10 personen voor de verhuurperiode van een midweek, weekend, week of langer.

Genieten van het water, de zon en de mooiste vaarroutes
Genieten van het water, de zon en de mooiste vaarroutes

Comfortabel varen en overnachten

Aan boord bent u voorzien van alle gemakken, want alles wat u nodig heeft voor een luxe en comfortabel varen en overnachten op een boot is aanwezig:

  • Optimaal vaarcomfort dankzij een boeg- en hekschroef
  • Comfortabele en ruime zitplaatsen
  • Wifi en 220 volt aan boord
  • Minimaal 2 toiletten
  • Goede bedden in ruime kajuiten
  • Uitgebreide inventaris en kombuis
  • Volledig afsluitbare dektent

Met onze specials en extra’s te huur maken wij het u voor en tijdens uw vaarvakantie graag gemakkelijk. Zo kunt u bij ons een linnenpakket huren, zodat u minder hoeft in te pakken. Of alvast vaarkaarten voor Friesland en Overijssel aanschaffen zodat u al voor uw vertrek een mooie vaarroute kunt plannen. Op naar de mooiste vakantie op het water!

Vakantie op het water voor 2 tot 10 personen

Als u uw vakantie met familie of vrienden wilt doorbrengen op het water in plaats van op het vakantiepark of iets te vieren heeft, dan is het huren van een of meerdere motorboten een goed idee! Onze vloot bestaat uit handzame motorboten en ruime motorjachten geschikt voor 2 tot 10 personen. Welke boot kiest u?

Voor een startende watersporter is onze motorboot Lucia is een geschikte keuze. Doordat dit jacht compact en handzaam is, voelt u zich al snel vertrouwd op het water met deze boot.

Met het gezin op vakantie met een motorboot kan heel goed met onze gezinsboot Novia Geschikt voor 2 tot 6 personen heeft deze boot voldoende ruimte voor een gezin of familie.

Het water op met een groter gezelschap kan op ons ruime motorjacht Linda heeft ruimte voor een gezelschap tot 10 personen. Het is de grootste boot uit onze vloot en biedt met 5 slaapkajuiten voldoende privacy aan boord.

Bekijk alle boten

Overnachten op een boot

Na een mooie dag op het water is het tijd om een plek te zoeken voor de nacht. Aan boord zijn alle sanitaire voorzieningen aanwezig, dus aanleggen in een haven kan wel maar hoeft niet. U kunt er ook voor kiezen om midden in de natuur te overnachten. Bij een Marrekrite aanlegsteiger of aan het anker op het water. Met het geluid van het water, de wind en de vogels op de achtergrond zult u heerlijk slapen op uw motorboot, welke aanlegplaats u ook kiest.

Onze boten hebben altijd twee afsluitbare slaapkajuiten met ruime en comfortabele tweepersoonsbedden. Op die manier heeft iedereen zijn eigen plek en privacy tijdens uw vaarvakantie. De grotere boten beschikken over meer slaapplekken. Op sommige motorboten kan de zitbank in de salon worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed voor een extra slaapplek. Dat is handig als u tijdens uw vakantie gasten wilt ontvangen.

Het aantal sanitaire voorzieningen aan boord verschilt per boot, maar er zijn altijd twee toiletten aan boord. Enkele van onze jachten hebben 3 tweepersoons kajuiten met in elke kajuit een eigen toilet en douche. Op die manier heeft iedereen zijn eigen plek en privacy tijdens uw vaarvakantie.

Vakantie boeken

Boot huren zonder vaarbewijs

Onze boten huurt u zonder vaarbewijs. Heeft u weinig of geen vaarervaring maar wilt u wel met voldoende kennis en zelfvertrouwen het water op? Dan is een vaartraining een goede optie. Wij werken samen met een erkende vaarschool, zodat u samen met een instructeur de theorie van het varen leert en deze tijdens een vaartocht onder begeleiding in de praktijk kunt brengen. We behandelen onder andere de vaarregels het aanleggen en afvaren, manoeuvreren met een boot en hoe te handelen bij een brug. Zo kunt u tijdens uw vakantie zorgeloos varen én slapen op het water!

Vaarroutes langs dorpjes, steden en natuurgebieden

Vanuit onze jachthaven in Heerenveen kunt u, door de centrale ligging, verschillende vaarroutes volgen langs dorpjes en steden, maar ook door natuurgebieden.

Zet koers naar de Friese Meren of juist richting Groningen, Drenthe of Overijssel. Een idee krijgen van de mogelijkheden? Wij hebben verschillende vaarroutes voor u beschreven, waarbij zowel de natuurliefhebber als de cultuursnuiver aan zijn of haar trekken komt. U vaart langs mooie historische plekken, door prachtige natuurgebieden en naar gezellige havens om de nacht door te brengen. U hoeft zich geen moment te vervelen!

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u goed voorbereid wilt zijn zodat u kunt genieten van een ontspannen vaarvakantie aan boord van onze schepen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze vinden op onze veelgestelde vragen. Liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op!

 

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg