Nieuws
Yachts4u Jachtverhuur

Nieuws

Gasten
Tevredenheids
Score
9,1

De boten gaan rusten tijdens de winter

Geplaatst op: 25 oktober 2016 09:29

Het vaarseizoen 2016 zit erop. Op weg naar de verhuur in 2017.

De laatste boten zijn vertrokken en de voorbereidingen voor het jaarlijks groot onderhoud van de boten is in volle gang.
Er staat nogal wat te gebeuren dit jaar. 
Het plafond van de motorboot Linda wordt helemaal vernieuwd inclusief de verlichting. Op verschillende van de motorboten wordt de elektrische installatie verzwaard waardoor op nog meer jachten, naast het standaard koffie apparaat, een Senseo kan worden geplaatst. Ook bekijken wij de mogelijkheid om kleine ovens te installeren.
 
Op de laatste 2 motorboten namelijk de Lilian en de Reina worden de handbediende toiletten vervangen door elektrische. Als deze klus geklaard is dan zijn al onze boten voorzien van electrische toiletten. Meer comfort aan boord zoals thuis!
 
Het jacht Gerda krijgt een nieuwe, grotere hekschroef waardoor het manoeuvreren bij aanleggen of vertrekken nog eenvoudige wordt.
Dit alles naast het reguliere werk gedurende de wintermaanden zoals het schuren, plamuren en schilderen van de boten, het onderhoud van de kachels, het testen van de brandblussers, de jaarlijkse grote schoonmaak, het ontkoppelen van alle electronische apparatuur om deze in een verwarmde loods onbeschadigd de winter door te krijgen, schoonmaken en op een 3-tal jachten vervangen van de stoffering, enzovoort, enzovoorts.
 
Mocht u denken dat wij bij Yachts4U bootverhuur gedurende de winter kunnen uitrusten van het vaarseizoen? 
Nou neen, onze ervaring is dat het gedurende de koude maanden minstens even druk is als tijdens het vaarseizoen, maar dan anders.
 
In elk geval houden wij u de komende periode via onze website op de hoogte van alles wat achter de schermen de komende maanden gebeurd.
Blijft u ons nieuwsoverzicht volgen?

Terug naar overzicht   Terug naar overzicht
Naar beginpagina
Bij ons bent u de VIP!
Design & RealisatieAddNoise
Kies uw taal - Choose your language - Wählen Sie Ihre Sprache
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl

Deel deze pagina op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl/nieuws/48186/de-boten-gaan-rusten-tijdens-de-winter