recensie-yachts4u-yachtcharter-gasten-aan-het-woord-uit-het-gastenboek.jpg
Uit het gastenboek 2015

Dit hadden wij nog nooit meegemaakt

Gasten
Tevredenheids
Score
9,1

Dit hadden wij nog nooit meegemaakt, de bootvakantie begon dus gelijk al zeer positief

Vakantie aan boord van de motorboot Reina

Wij hebben de mogelijkheid gekregen om met de REINA ‘n prachtige tocht te maken van 7-14 aug. 2015.

Beste Chen,

Wij hebben de mogelijkheid gekregen om met de REINA ‘n prachtige tocht te maken van 7-14 aug. 2015; deze vakantie is een van de mooiste vakanties geweest van de afgelopen jaren mede dankzij het prachtige motorjacht de REINA die werkelijk alles aan boord had zodat al onze wensen werden vervuld, het is ‘n fantastisch jacht met vanaf het stuurdek ‘n fantastisch uitzicht en dit hielp ons bij het in/uitvaren van de jachthavens omdat je lekker hoog zit en alles goed overzichtelijk maakt, het varen ging dan ook zeer gemakkelijk want met de boeg-en hekschroeven was het voor ons ‘n wassen neus en zijn we met de 12.50mtr lengte nergens in de problemen gekomen; de boot is zeer stabiel en geeft bijna geen geluid van de motor.

We hebben de prachtige STAVOREN de KOEBRUG-route gevaren via het Tjeukemeer,Slotermeer via Bolsward naar het Sneekermeer, onderweg leuke dorpjes aangedaan met prachtige terrasjes aan het water en het eten en drinken in al deze plaatsen was fenomenaal goed, nooit geweten dat de Friezen zo gastvrij en spontaan zijn met ‘n groot hart voor culinaire specialiteiten, echt top-restaurants.

Onze aankomst in de haven in Langelille was buitengewoon verrassend, we werden door Linda (schat van ‘n vrouw) verwelkomt met een verrassing, dit hadden wij nog nooit meegemaakt, de vakantie begon dus gelijk al zeer positief en  ook onze honden werden met zeer veel enthousiasme ontvangen door Linda.

Het prachtige weer die week heeft mede deze vakantie tot ‘n topvakantie gemaakt op ‘n prachtige boot voorzien van alle gemakken.

Chen en Linda, nogmaals hartelijk dank voor jullie gedrevenheid en enthousiasme om jullie gasten het volledig naar de zin te maken, we hebben genoten van het prachtige Friesland in al zijn facetten.
 
Graag tot ‘n volgende keer!
 
met vriendelijke groet,

Bert, Loes, Neils, Liliane, de meiden Kiki en Fee de honden Boyka en Rover.

Huur ook een boot in Friesland
Bij ons bent u de VIP!
Design & RealisatieAddNoise
Kies uw taal - Choose your language - Wählen Sie Ihre Sprache
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl

Deel deze pagina op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl/gasten-aan-het-woord/gastenboek-2015/dit-hadden-wij-nog-nooit-meegemaakt