Een dankbare "crew"

Vakantie aan boord van de motorboot Reina

Het varen op zich was sowieso een genot

Geachte heer Chen,
Afgelopen weekend (19 t/m 22 september 2008) konden wij ons verheugen op een heerlijk weekend op het water. Als ervaren “schippers” hebben wij in het verleden vaak een schip gehuurd… zowel in- als buiten Nederland.
Wij waren blij verrast toen wij de door ons gehuurde “Reina” onder ogen kregen en al helemaal toen het schip bezichtigd werd. Werkelijk aan alles was door u gedacht… Daarbij 3 hutten met eigen sanitaire voorzieningen. Ik ben het slechts één keer eerder tegengekomen.
Het varen op zich was sowieso een genot… Het schip stuurt zeer precies, is gemakkelijk manoeuvreerbaar en ligt heerlijk rustig op het water. Dat er een boeg- en hekschroef aanwezig is zal menigeen verwelkomen. Ikzelf maak er geen of nauwelijks gebruik van maar kan me goed voorstellen dat de minder ervaren schipper er dankbaar gebruik van zal maken. PDF
Al met al was het een heerlijk weekend… Te danken aan het aangenaam gezelschap waarin wij verkeerden… het heerlijke nazomerse weer doch zeker ook te danken aan de voortreffelijke zorgen van u en uw mensen.

Met dank en zeker tot een volgende keer…
Herman & Annelies Wehkamp Jan & Bertinie Berg
Huur ook een boot in Friesland

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg