Trots op onze nieuwe website

Geplaatst op: 16 juni 2015 16:30
2015-06-16 16:30:00

16-6-2015: Wij zijn behoorlijk trots op deze, onze nieuwe website.

Geen bijzonder bericht zou u denken maar als u weet hoe hard er door de medewerkers van het internet bedrijf AddNoise gewerkt wordt om de site tot een mooie maar vooral functionele site te maken. Toen wij meldden dat de site live ging (https://www.yachts4u.nl/nieuws/26501/nieuwe-website-live) schreven wij dat er nog wat puntjes op de i gezet moeten worden.op 27 mei jl.
De meeste zijn gezet er resten nog enkele.
Maar vandaag hebben de mannen van AddNoise weer een flinke stap voorwaarts gemaakt. Een stap die zeker niet als "slechts" een punt op de i mag worden gekwalificeerd.
Vandaag is de pagina "Beschikbaarheidsoverzicht" afgerond een pagina die van de servers in Dronten het uiterste vraagt, die aanvankelijk zeer traag was maar die de AddNoise specialisten nu tot een pagina hebben gemaakt die gewoon snel aan u wordt getoond.
Maar let u op de "kleine dingen" zoals het oplichten van de prijs als u er met uw muis over beweegt of het feit dat u in een oogopslag ziet waar er aanbiedingen zijn.
En dat er veel rood staat (reeds geboekt), tja, daar zijn wij onze gasten die iedere keer weer een motorboot bij ons huren erg erkentelijk voor.

Waarom wij ook zo blij zijn met deze pagina?
We schreven het op 3 juni al: https://www.yachts4u.nl/nieuws/26997/betrokkenheid.
Op onze oude website was dit een zeer gewaardeerde pagina en een van de gasten reageerde op die dag op onze Facebook pagina dat hij het totaaloverzicht miste.
Voordat wij met de bouw van de website begonnen had "een team van yachts4U gasten" ons al verteld dat deze pagina er zeker weer komen moest.
Dat team was betrokken bij het bedenken van de gewenste vormgeving en de functionaliteiten nog voor wij met de bouwers gingen praten.
Naar onze mening hebben de bouwers van AddNoise de verwachtingen verre overtroffen! Dank aan @E, Edwin, Stefan, Ale en Johan op het gevaar af dat we de voor ons "onzichtbare collega's" vergeten. Ook jullie: chapeau!


 

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg