Motorboot beurs Boot Holland is voorbij.

Geplaatst op: 15 februari 2018 13:00
2018-02-15 13:00:00

15-2-2018: De beurs was weer een succes met weer meer bezoekers.

Boot Holland 2018 is voorbij.
De voornamelijk op stalen motorboten gerichte beurs "Boot Holland", van 6 t/m 14 februari gehouden in het WTC in Leeuwarden, was weer een groot succes.
In de meer dan 25 jaar dat de beurs bestaat is het "uitgegroeid van een regionale Friese beurs tot een allround, internationaal breed gewaardeerde botententoonstelling", zoals de krant "De Telegraaf" schreef.
(klik op de foto voor een vergroting)

Start van het watersport seizoen 2018
De beurs wordt door de Nederlandse watersport liefhebbers en huurders van boten gezien als dé start van het watersportseizoen. Het is geen beurs met de nieuwste gadgets of primeurs. Daar is Boot Düsseldorf de beurs voor. Maar de beurs is "zeer persoonlijk" van karakter en daardoor geliefd.
Niet alleen bezoekers uit eigen land weten de beurs te vinden, ook vanuit naburige landen wordt de beurs bezocht. Meer en vaker worden de gesprekken dan ook in het Duits gevoerd.

Boot Holland groeit
De afgelopen jaren is de beurs steeds verder gegroeid onder de bezielende leiding van Pieter Fokkema. Vanaf dit jaar is er een nieuwe beursmanager, Anouk Kuperus.
Op het vloeroppervlak van 30.000 vierkante meter, groter dan in 2017, toonden 265 bedrijven hun producten en diensten. Importeurs, werven en exporteurs lieten een ruime keus aan boten, accessoires en diensten zien. Het aantal bezoekers groeide met wat minder dan 500 tot ruim 37.600 ten opzichte van 2017.
Het wordt een uitdaging voor de nieuwe beursmanager om de groei van Boot Holland (in 2019 van 10 tot en met 15 februari) te continueren.
Wij wensen haar daarbij veel succes.

@BootHolland
@HISWAVereniging 

 

 

De motorboot beurs 2018: Boot Holland in Friesland

De motorboot beurs 2018 voor jong maar vooral voor ouder: Boot Holland. De trend is dat men geen boot meer koopt maar huurt: Koop een boot en werk je dood.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg