Op naar de volgende wisseldag

Geplaatst op: 7 juni 2015 11:39
2015-06-07 11:39:00

7-6-2015: De zondag is voor velen een dag van rust. Maar niet voor idereen.

En dat is goed. Voor ons is het een dag als andere.
De maandagen zijn wisseldagen en de dag ervoor is het werken aan die zaken die niet eerder voorbereid kunnen worden. Voor de terugkeer van de boten moeten er voorbereidingen getroffen worden van de controle of de walstroom het nog op alle aansluitpunten doet tot aan de vuilcontainer die beschikbaar moet zijn voor de gasten die met restafval terugkeren.
Want alhoewel de boten op de maandagen om 10 uur ingeleverd moeten worden is de praktijk dat de meeste gasten reeds zondagavond terugkeren.
Dat is natuurlijk verstandig want hiermee wordt geen risico gelopen dat ochtendmis of een defecte brug op de maandag maakt dat de boot niet op tijd ingeleverd kan worden.
De laatste avond doorbrengen in de haven en 's avond bijvoorbeeld dineren in het naast de haven gelegen restaurant of nog even een cadeautje kopen in de watersport winkel gebeurt in 9 van de 10 gevallen.
Het aftanken op de zondag maakt dat op de maandagmorgen in alle rust de spullen van de boot naar de auto kunnen worden gebracht, de boot kan worden 'ingeleverd" en de reis terug naar huis kan worden begonnen.
Na, wat hopelijk was, een heerlijke vaarvakantie.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg