Een kijkje achter de schermen

Geplaatst op: 25 juni 2015 06:30
2015-06-25 06:30:00

25-6-2015: In de winter is het nog meer "all hands on deck".

Het is tijdens de wintermaanden voor onze collega's en leveranciers extra hard werken.
Ligt gedurende de zomer, het vaarseizoen, de focus primair op de gasten, tijdens de winter is dat ook zo, maar toch anders.
Gedurende het vaarseizoen zijn het vooral de dagen vlak voor en na de wisseldag en tijdens de wisseldag zelf dat het er druk is. De dagen voor de wisseldag met de voorbereidingen, de wisseldag zelf met de terugname van de boten, tijd voor de gasten, het wekelijks technisch onderhoud,  de schoonmaak en het overdragen van de boten aan weer de volgende gasten.

Gedurende de winter is het elke dag keihard werken van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
Gedurende de maanden november tot ongeveer half maart van het daaropvolgende jaar (ruim vier maanden, 16 weken, 10 jachten) moet de hele vloot winterklaar gemaakt worden, vinden refits plaats, het jaarlijks technisch onderhoud, het schilderen van de boten, de grote jaarlijkse schoonmaak en het weer vaarklaar maken van de boten.
Dat doe je voor de continuïteit van je bedrijf en voor je gasten. Vandaar dat we schreven: ook in de winter ben je met je gasten bezig maar dan anders.
Natuurlijk gaat ook het reguliere werk van marketing, administratie, up-to-date houden van de Facebook, Google plus sites en de eigen websites en de afhandeling van de reserveringen het hele jaar gewoon door.
Maar we doen het graag, heel graag.
Voor u!
En we zijn eerlijk ook voor ons, maar de ondernemer die het primair en alleen voor zichzelf doet zal geen continuïteit kennen. Zoals we al jaren in onze 8 zekerheden stellen: wij zijn er voor u, niet omgekeerd.

Reageren?

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg