Alle jachten varen

Geplaatst op: 30 juni 2015 06:35
2015-06-30 06:35:00

30-6-2015: Alle boten varen inderdaad. Zo zien we het natuurlijk heel graag en zijn blij dat wij bij dit mooie weer, weer het maximaal aantal gasten van dienst kunnen zijn.

Alle boten varen en het worden hele mooie zonnige dagen.
De foto hiernaast werd vanmorgen omstreeks half zeven gemaakt. Lege ligplaatsen: onze gasten zijn onderweg.
Wij zijn natuurlijk blij dat wij het maximaal aantal gasten bij dit mooie weer weer blij kunnen maken. En wat toevallig: deze week varen op onze jachten gasten die al maanden terug gehuurd hebben. Het is dus niet het mooie weer dat hun deed besluiten de verwachte "hittegolf" op het water door te brengen.

Steeds vroeger boeken
Overigens zien we dat er steeds vroeger geboekt wordt: men wacht niet meer tot het laatste moment maar huurt nu bijvoorbeeld al voor 2016. En dat met vroegboekkorting.

Na 7 jaar weer varen
Heel bijzonder vinden wij het deze week een boot verhuurd te hebben aan een gast die in 2008 onze Gerda had gehuurd. We hadden toen nog maar 2 of 3 boten, weet hij zich te herinneren, en wij verhuurden de boten toen nog vanuit de haven de Meerkoet in Echtenerbrug.
De afgelopen 7 jaar had hij niet meer gevaren "maar hebben wij onze vakanties op een andere manier doorgebracht" vertelde hij ons.
Verder: "en nu we weer wilden huren hebben we niet eens verder gekeken maar zijn we direct naar jullie site gegaan en hebben we dit jaar de Reina gehuurd".

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg