Onze website 1 jaar live

Geplaatst op: 27 mei 2016 00:01
2016-05-27 00:01:00

1 jaar terug op 27 mei 2015 ging onze nieuwe (deze) website "in de lucht".

Het is vandaag precies 1 jaar terug dat onze Nederlandstalige website live ging. In een bericht op onze nieuws pagina maakten wij toen melding van het in de lucht gaan van deze, onze nieuwe, Nederlandstalige website.

Zowel in de maanden daarvoor maar ook nog vandaag de dag zijn wij elke dag opnieuw met de site aan het werk. Steeds opnieuw proberen de informatie te vernieuwen, te verbeteren, te actualiseren en de pagina's te verfraaien.

Met name de pagina met de video's van al onze boten was een mooie stap voorwaarts in het zo duidelijk mogelijk tonen van de boten aan bezoekers en mogelijke toekomstige huurders.
Foto's laten veel zien, video's nog meer.

Op onze nieuws pagina proberen wij, met enige regelmaat, onze bezoekers te informeren over zowel ons bedrijf als de watersport in de breedste zin van het woord.

Een pagina waar we heel blij mee zijn is de vergelijkingspagina: op iedere pagina van een boot is een blauwe knop die het mogelijk maakt de jachten tot in detail met elkaar te vergelijken. Met dit alles willen wij bereiken dat u zich vooraf goed kan orienteren, verantwoord kan kiezen en weet wat u huurt.

Wij bedanken allen die ons de afgelopen periode en nu nog helpen: Van Johan en Edwin, via de beide Stefan's  en Ale naar Liam.
Allen hartelijk dank en op naar het 1e lustrum!

 

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg