Onze laatste aanwinst, de Julia, in de verhuur

Geplaatst op: 16 januari 2017 17:16
2017-01-16 17:16:00

Nog deze week met de verhuur van onze laatste aanwinst, de Julia beginnen.

Afgelopen zaterdag hebben we onze laatste aanwinst, de motorboot Julia geschikt voor 6 tot 8 personen, naar onze vertrekhaven gevaren.
We kwamen aan het begin van de middag aan in de haven en zijn direct daarna begonnen met het winterklaar maken. Dat wilden we omdat er voorspellingen zijn dat het weleens dagen kan gaan vriezen. En bij het vriezen wil je bijvoorbeeld geen water in de leidingen want dat kan gaan uitzetten met als gevolg gebarsten waterleidingen. Met alle gevolgen van dien als het weer gaat dooien.

Beginnen met de verhuur
Dat we deze week willen beginnen met de verhuur vraagt om nogal wat voorbereidingen.
Voorbereidingen die deels reeds zijn afgerond maar deels nog afgerond moeten worden. Zo moet de vertaling van de beschrijving van de boot naar zowel het Duits als het Engels afgerond worden, moet de plattegrond van de boot die op de website getoond gaat worden nog enkele puntjes op de i krijgen en moet de pagina op de website voor de Lucia nog geconfigureerd worden.

Foto's en video
Het is ons, ondanks het de bewolking van de afgelopen dagen, gelukt enkele bruikbare foto's van de buitenzijde van de boot en het interieur te maken.
Op elke pagina van elk van onze motorboten laten wij een video zien. Het maken van de video zal pas in de zomer gebeuren. In de tussentijd zullen wij met een wat simpelere oplossing moeten werken: enkele foto's achter elkaar gemonteerd tot een video of met een niet zo professionele video.

Marketing
De marketing is grotendeels al voorbereid. Zodra de pagina van de Julia gereed is zal verhuur met de daaraan verbonden marketing / promotie activiteiten worden gestart.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg