De laatste loodjes wegen het....

Geplaatst op: 11 februari 2016 07:58
2016-02-11 07:58:00

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Een kijkje achter de schermen.

Gisteren ging de laatste boot uit onze vloot de werkhal in.
De afgelopen wintermaanden hebben alle boten hun jaarlijkse onderhoudsbeurt ondergaan: geschilderd, gereviseerd, ge-refit of gerepareerd waar nodig. 

Motorboot Elisa
En gisteren was het het jacht Elisa dat als laatste aan de beurt was. De verwachting is dat we 2 tot 3 weken bezig zijn met schuren, plamuren, afplakken, ramen verwijderen, schilderen, onderhoud aan schroef, het onderwaterschip, enz. enz.
Omstreeks 1 maart beginnen we dan -afhankelijk van het weer- met het vaarklaar maken van de boten.
Alle opgeslagen spullen worden dan vanuit de verwarmde opslag naar de boten getransporteerd en weer geïnstalleerd. Van satelliet ontvang antenne via digitenne, koffieapparaten en radio's tot aan de zitkussens en matrassen toe.

De techniek
De boten, in november winterklaar gemaakt, worden tegelijkertijd weer vaarklaar gemaakt. Leidingen worden geopend en doorgespoeld, antivries verwijderd, watertanks gevuld, diesel bijgetankt waar nodig, proefvaarten gemaakt en nog meer activiteiten.
Allemaal erop gericht om op 18 maart bij aanvang van het nieuwe vaarseizoen en de rest van het jaar onze gasten optimaal van dienst te zijn.
en niet vergeten....in maart en april is het varen met korting.

Foto: de Elisa net uit het water gekraand wordt geheel vetvrij gemaakt om vervolgens naar de werkhal getransporteerd te worden

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg