Boot Holland 2017 komt eraan

Geplaatst op: 29 januari 2017 17:54
2017-01-29 17:54:00

De mooiste botenbeurs van ons land is ongetwijfeld Boot Holland. Elk jaar opnieuw in het WTC van de Friese hoofdstad Leeuwarden.

Sympathiek. Dat is het woord dat wij aan de boten beurs "Boot Holland" willen koppelen. In tegenstelling tot de jaarlijkse beurzen die door de HISWA worden georganiseerd. Deze laatsten vinden wij "een uitermate deftige uitstraling" hebben. Niet dat daar per se iets mis mee is hoor.
Maar Boot Holland staat, naar onze mening, veel meer met de beide benen op de grond en staat veel dichter bij de watersporter.

Boot Holland ziet zichzelf als "de aftrap van het watersportseizoen". En de 27ste editie dit jaar met wel 50 primeurs belooft veel goeds.
De beurs kent 250 deelnemers in 5 hallen van het World Trade Center in Leeuwarden.

Nieuwsgierig zijn wij, naast de innovaties qua motorboten en de techniek aan boord, naar de nieuwe waterkaarten die het "nationale platform ter bevordering van recreatie en toerisme in waterrijke gebieden" dit jaar introduceert.
Het gaat om 16 reisgidsen en 14 waterkaarten en een app. Hoe de kaarten eruit zien en of ze beter zijn dan de waterkaarten die de ANWB uitgeeft, dat gaan we bekijken.

Boot Holland van 10 t/m 15 februari in Leeuwarden.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg