Vaarseizoen 2016 begint echt

Geplaatst op: 15 maart 2016 11:55
2016-03-15 11:55:00

Vanaf aanstaande zaterdag 19 maart worden de bruggen weer bedient.

En daarmee begint het vaarseizoen 2016.
Er is de afgelopen maanden dag in dag uit hard gewerkt aan het jaarlijks onderhoud van de boten. Van revisie van een motor tot de refiit van de Gerda van kombuis tot salon. Inclusief een volledig nieuwe set ramen en een andere indeling van de salon.
De afgelopen weken zijn de medewerkers volop bezig gegaan met het weer vaarklaar maken van de boten, met de grote schoonmaak, het transport van matrassen, zitkussens, satelliet ontvangers, koffieapparaten en de zomertenten vanuit de verwarmde winteropslag naar de boten in de haven.
De eigenaren van de haven gaan aan de slag met het ophogen van de parkeerplaats, de reparatie van de hoofdsteiger en alles wat er verder aan preventief onderhoud in een haven nodig is. Zeker in deze tijd waarin er zowel aan de huurboten maar ook aan de jachthavens nieuwe, hogere eisen worden gesteld zeer nodig.

Op maandag aanstaande 21 maart varen de eerste jachten en reeds het daarop volgende weekeind zijn 8 van de 11 boten onderweg. 
Er zijn er dus nog enkele vrij: we zouden zeggen....een weekendje weg in het voorseizoen....genieten van de ontluikende natuur....nu boeken voor een speciale prijs.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg