Varen met de kinderen in Friesland

Geplaatst op: 23 maart 2017 15:30
2017-03-23 15:30:00

Een andere vakantie met de kinderen: een vakantie op water, een vaarvakantie!

De kinderen worden ouder en als ouders ben je op zoek naar weer een leuk idee voor een volgende vakantie. Zolang ze klein zijn valt dat mee. Maar zodra de kids pubers zijn is het vinden van weer een leuke vakantie niet altijd eenvoudig.
Wij brengen u graag de mogelijkheid van een vaarvakantie onder de aandacht, een avontuur voor de jongelui maar ook voor u en uw partner. Helemaal gezellig wordt het als de kinderen een vriend of vriendin mee mogen nemen.

Er valt van alles te beleven
Er valt op en vanaf de boot van alles te beleven. Alleen al het samen besturen van zo'n motorboot -iets dat men niet dagelijks doet- is een avontuur op zich. Want hoe hou je nu een boot aan stuurboord zijde?
En o, wat spannend als een beroepsvaart langszij vaart. De schippers en zijn of haar crew hebben het ook zo druk bij het manoeuvreren om de boot aan te leggen. Of dat nu aan een steiger in een jachthaven is, in het centrum van een stad of stadje or ergens midden in de natuur.

Er valt van alles te organiseren
Vooraf de route samen bepalen. Gezellig aan de eettafel met zo'n grote waterkaart. Eerst de legenda van de kaart doornemen, wat betekenen al die tekentjes? 
En welke boot hebben we ook alweer gehuurd? Wat is de diepgang en wat is de vaarhoogte. Waar kan, kijkend naar hoe diep de vaarweg is en of er al dan niet beweegbare bruggen zijn, met de gehuurde boot gevaren worden.
Waar zullen we afmeren en waar kunnen we heerlijk zwemmen.

Varen, een avontuur voor jong en oud
Een weekend, midweek, een week of langer met de boot op weg. Ons land vanaf het water leren kennen. Naar plekken varen waar je met geen ander voertuig komen kan. Ook als je geen vaarbewijs hebt!

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg