Zwarte Zaterdag 2016

Geplaatst op: 29 juli 2016 06:55
2016-07-29 06:55:00

Verschillende gasten willen vroeger naar huis. Zwarte Zaterdag begint vandaag, vrijdag.

Morgen is het officieel Zwarte Zaterdag. Het wordt druk op de wegen in ons land maar ook in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Verschillende gasten die vandaag om 10 uur de boot weer moeten inleveren na een weekend, een week, tien of elf dagen of twee weken varen in Friesland, belden de afgelopen dagen met het verzoek hun boot vandaag eerder te mogen inleveren. Zeker die gasten die uren onderweg zijn naar huis.

Dat is natuurlijk geen probleem en vandaag om 8 uur zijn we, vroeger dan normaal, in de haven om de Novia terug te nemen. Onze gasten hebben er twee weken op vertoefd en zij vertelden ons, toen ze belden, dat ze flink genoten hadden van ons land vanaf het water.
Friesland en Overijssel zijn bezocht en ze konden zich geheel terugvinden in hetgeen verschillende gasten in het gastenboek schreven.

Op tijd vertrekken dus, want, en dat meldt ook de ANWB vanmorgen, Zwarte Zaterdag begint al vanmiddag, vrijdag.
Vorig jaar stond er op zaterdag 1 augustus meer dan 800 kilometer file. Wat het dit jaar wordt is afwachten.....thuis, op uw vakantieadres of, want dat kan ook....in de file op de weg.
Waar u in elk geval geen last heeft van files is op een bij ons gehuurde motorboot in het o zo mooie Freisland.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg