Bootverhuur en de wintermaanden

Geplaatst op: 23 december 2016 13:27
2016-12-23 13:27:00

Werk aan de winkel. Het wordt gestaag en hard doorwerken de komende maanden.

(Klik op de foto's voor een vergroting en onderschrift)

De winterperiode begint voor ons ieder jaar op 1 november, direct na sluiting van het vaarseizoen.
Gedurende de winterperiode wordt er door onze medewerkers en onze leveranciers bergen werk verzet. Wij schreven er in onze nieuwsrubriek vaker over.
Het is vlak voor kerst 2016 en inmiddels hebben er, vanaf die 1e november, al 6 boten hun jaarlijks technisch groot onderhoud ondergaan. Deze boten zijn ook allemaal opnieuw geschilderd. Nog 5 te gaan voor april aanstaande.

De Gerda eruit, de Linda erin
Vandaag, vlak voor het kerstweekeinde gaat de boot Gerda de hal uit en het water in. De boot ziet er mooi uit en wij zijn tevreden over het door de schilders en de technicus geleverde werk.
Motorboot Linda gaat vandaag de hal in en wordt, voordat dat gebeurt, helemaal vetvrij gemaakt om vervolgens gedurende de kerstdagen in de verwarmde hal te drogen.

Refit interieur
Een van onze leveranciers gaat, nadat enkele weken terug het plafond van de boot is vernieuwd, de komende week verder met de refit van de wanden in de salon, kombuis en dinette. Dat werk wordt voor het nieuwe jaar begint afgerond.

Een weekje vrij
De schilders hebben de komende week een paar dagen vrij en gaan vanaf 2 januari 2017 aan de slag met het schuren, plamuren en schilderen van de Linda. Ook met het jaarlijks technisch onderhoud wordt dan begonnen.

De afgelopen week
De afgelopen dagen zijn op de Lilian en de Reina de handbediende toiletten vervangen door elektrische toiletten. Deze worden op de watertank aan boord aangesloten en maken dus geen gebruik meer van het oppervlakte water. Het werk wordt, naar verwachting vandaag afgerond. Ergens de komende 2 weken worden er nieuwe foto's gemaakt voor op de website. Ook zullen de video's van de boten aangepast worden.

Hogere verwachtingen
Met de installatie van de 3 toiletten op de Lilian en de 3 toiletten op het zusterschip Reina zijn  al onze boten voorzien van elektrische toiletten en is het tijdperk van de handbediende toiletten voorbij.
De moderne toerist stelt, terecht, hogere eisen en wij, Yachts4U bootverhuur in Friesland, spelen daar steeds op in.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg