Deze week waren alle boten onderweg

Geplaatst op: 14 april 2017 15:30
2017-04-14 15:30:00

We keken tegen onze lege steigers aan, geen motorboot te bekennen!

We keken inderdaad tegen een lege haven aan maar wel in de wetenschap dat 12 gezelschappen op onze 12 boten genoten van de mooie Friese meren en het prachtige Overijsselse natuurgebied de Weerribben.
Het weerbericht was positief, het weer viel mee, het regende nauwelijks en de temperaturen waren, voor de tijd van het jaar, zeer aangenaam.

Nieuwe medewerkers
Het is begin van het nieuwe vaarseizoen, de vloot is uitgebreid met nog een boot, de Julia, waarmee 6 - 8 personen op reis kunnen.
Maar dat betekent ook meer medewerkers. Voor zowel de schoonmaak en de klussen.
Ook voor het, tijdens elke wisseldag, terugnemen van de boten en de overdracht van de boten bij vertrek hebben wij een nieuwe medewerker. 
Wij heten al onze nieuwe collega's van harte welkom.
Naast de voorbereidingen om alle boten op tijd te laten vertrekken werd op iedereen een beroep gedaan de nieuwe collega's in te werken.
Maar het is allemaal prima gelukt.

Twee keer een 10! Trots, dankbaar en blij
Na terugkeer enquêteren wij ons gasten en de eerste 2 reacties op de enquête zijn binnen. De gasten op de Vesta en de Novia gaven ons een 10. Daar is de hele crew van Yachts4U heel trots op, dankbaar voor en ontzettend blij mee.
We beloven het u allemaal: gaan ook dit vaarseizoen er alles aan doen om al onze gasten een hele fijne vaarvakantie in Friesland, Groningen of Overijssel te bezorgen.
Bij ons bent u de VIP!!

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg