Varen met de kinderen: een vaarvakantie!

Geplaatst op: 28 augustus 2017 11:45
2017-08-28 11:45:00

Verras de kids met een vakantie op het water.

Geniet met het hele gezin en de vrienden en vriendinnetjes van de kinderen van een avontuurlijke vakantie in Friesland, Groningen en Overijssel.
Deze tekst is er één die u ongetwijfeld op verschillende websites van bootverhuurders kan vinden. Zeker, ook wij hebben een pagina over de vaarvakantie als cadeau voor de kinderen.

Kinderen en watersport
Wat je ziet is dat de watersport vergrijsd. De tijd dat men een boot kocht om daarmee steeds weer op vakantie te gaan is voorbij.
De moderne vakantieganger is op zoek naar nieuwe belevenissen en kiest bijvoorbeeld ervoor om ieder jaar een boot te huren, een weekje te gaan varen om vervolgens de rest van de vakantie dagtrips te maken, attractieparken te bezoeken of ergens naartoe te vliegen.

De toekomst van de watersport
Kinderen komen daardoor  niet of nauwelijks in aanraking met de watersport. Op termijn is dat natuurlijk niet bevorderlijk voor de watersport branche.
Reden voor de HISWA om met de campagne 'Welkom op het water' de interesse voor de watersport te vergroten.

Onder eigen naam en merk meedoen
De bedrijven aangesloten bij de HISWA dragen jaarlijks ook financieel bij aan deze campagne. En dat bovenop de lidmaatschaps gelden. 
Dat ook niet-HISWA leden profijt hebben van deze investeringen is duidelijk. Hoe eerlijk of oneerlijk dat is, laten we nu voor wat het is..... Dat de watersport wordt ge-promoot is uiteindelijk van belang!
En wie weet komt de branche organisatie ooit nog eens met white-labeled promotiemateriaal voor de bijdragende HISWA-leden waarmee die HISWA leden markt-breed, gezamenlijk maar onder eigen naam en merk de watersport op een eenduidige wijze kunnen promoten.
Nu gebeurt dat allemaal nog HISWA-branded.
In elk geval doet de branche organisatie haar best en dat waarderen wij zeer!

@HISWA #HISWA

Kinderen en de watersport: een vaarvakantie als cadeau

Laat de kids kennismaken met de watersport. Huur een boot en beleef een vakantie op het water. Maak kennis met wat er allemaal aan avontuur te beleven is: Welkom op het water!

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg