Alle boten zijn weer thuis

Geplaatst op: 29 oktober 2017 08:00
2017-10-29 08:00:00

Het vaarseizoen 2017 is voorbij en gelijk begon de jaarlijkse grote schoonmaak.

En weer is een vaarseizoen voorbij.
Afgelopen vrijdag, 27 oktober, waren voor het eerst na maanden alle boten weer in de haven: het vaarseizoen 2017 is voorbij!
Onze gasten brachten voor de laatste keer in 2017 de boten terug..... 
(klik op een foto voor een vergroting)

De winter 2017 -2018
De wintermaanden 2017 - 2018 staan voor de deur. Niet de meest ideale maanden om buiten in de haven te werken.
Neen bij een aardige zomerse temperatuur met zon en zonder regen op een wisseldag tijdens het vaarseizoen de boten terugnemen en weer klaarmaken voor onze volgende gasten, dát zijn de dagen dat het goed vertoeven is in de haven.
Toch zal er ook deze winter zowel in de verwarmde hal als in de haven elke dag hard gewerkt worden. En concentreert de fysieke arbeid zich gedurende de zomermaanden tot vooral de wisseldagen  -de maandagen en de vrijdagen- gedurende de wintermaanden is het elke dag hard werken.

Van onderhoud tot refit
Gedurende de wintermaanden vindt het jaarlijks onderhoud aan de boten plaats. Denk daarbij aan het schilderen van alle boten, onderhoud en of vervanging aan en van de vloeren en het houtwerk, maar ook upgrades van de techniek en zo nog meer. In deze, onze nieuwsrubriek, zullen wij u gedurende de komende maanden informeren over wat we allemaal aan het doen zijn.
We kunnen vast 1 tipje van de sluier lichten: we gaan in alle slaapkajuiten stopcontacten voor het kunnen opladen van de telefoon installeren. Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want krijg de nieuwe bekabeling door de meest onmogelijke plekken van de boten naar net die plek waar je de stopcontacten geplaatst wilt hebben. En een derde boot krijgt over het achterdek een geheel afsluitbare tent. Reeds waren de Linda en de Julia van zo'n tent voorzien. Welke boot dat is? We nodigen u uit dat op de pagina met het overzicht van al onze boten eens te ontdekken.

Reeds de afgelopen weken hard gewerkt
Na terugkeer van de boten afgelopen vrijdag hebben onze collega's reeds hard gewerkt. De iIntensieve jaarlijkse schoonmaak van de matrassen en de zitkussens stond als eerste op het programma. Na de schoonmaak een weekendje drogen en daarna het transport naar de verwarmde opslag. Ook werden van enkele boten de zomertenten verwijderd en werden de wintertenten geplaatst. De zomertenten ondergingen hun grote schoonmaak en gaan ook de verwarmde opslag in t/m maart 2018 wanneer de boten weer vaarklaar worden gemaakt voor het vaarseizoen 2018.

Video's
De afgelopen 2 weken is ook gewerkt aan een upgrade van de video's van de motorboten. De eerste editie van de video's dateert uit 2015. Tussen toen en nu is veel veranderd aan de boten en een aanpassing van  de video's was dus noodzakelijk. Op de video pagina zijn alle video's met de aangepaste beelden te zien.

Blijf hier terugkomen
Hou onze nieuws pagina's in de gaten. Wij houden u de komende maanden op de hoogte van wat wij allemaal aan het doen zijn om de service aan u, onze gasten, verder te optimaliseren.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg