Veel informatie over een vakantie in Friesland

Geplaatst op: 14 juli 2018 09:00
2018-07-14 09:00:00

14-7-2018: Voorpret op de websites! Thuis virtueel genieten van de vakantie.

Zeer goede website. Reserveren gaat gemakkelijk - Zeer begrijpelijke website - Gemakkelijk reserveringsproces - Ja, het reserveringsproces verliep absoluut soepel - Er werd rekening gehouden met onze behoeften - Er werd een vaartraining aangeboden, zonder ons het gevoel te geven dat er hier iets werd verkocht.

Deze reacties zijn er enkele van de vele die wij de afgelopen 10 jaar hebben ontvangen van onze gasten over onze websites.

Informatie, informatie, informatie
Wij doen al (meer dan) tien jaar onze best om de website niet alleen actueel te houden maar ook de noodzakelijke informatie er op te plaatsen.
Hierdoor kunnen (toekomstige) gasten informatie vinden om hun vaarvakantie in Friesland zo goed als mogelijk voor te bereiden. Zeker als men voor de eerste keer (bij ons) een boot gaat huren!

Voorpret
Dat het surfen over onze website ook leidt tot een stuk voorpret is iets wat we vaker horen.
Met name de pagina "Informatie" met praktische tips voor de vaarvakantie is een veel bezochte. Men vindt er de antwoorden op veel gestelde vragen, over onze verhuurperioden maar ook een checklist, het weerbericht of een kijkje in ons bedrijf onder de kop: “Een kijkje achter de schermen”.
Een kleine test maken is er ook mogelijk.

Praktische informatie en video's
Het bezoeken van de pagina “Informatie” met dus praktische informatie bij het huren van een boot in Friesland: nu doen! 
Een andere veel bekeken pagina is die met de video’s van onze boten. Naast tekstuele informatie over iedere boot en foto’s van elke boot zijn ook de video’s van de boten erg populair. De video’s geven meer inzicht in wat men huurt.
Weten bij welk bedrijf men huurt, wat voor soort bedrijf het is, hoe de verhuurders reageren op uw vragen: het is allemaal van belang om een goede verhuurder te kiezen!
En o ja, kies altijd voor een HISWA verhuurder.
Wij zijn zo een HISWA-bedrijf!

Huur een boot bij een HISWA-bedrijf

Huren van een boot bij ons, Yachts4U als HISWA bedrijf, biedt u zekerheid! Wij gebruiken de HISWA voorwaarden die samen met de Consumentenbond en de ANWB zijn opgesteld. Geen voorwaarden in ons voordeel en uw nadeel! Gewoon eerlijk!

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg