Op weg naar het vaarseizoen 2019

Geplaatst op: 10 oktober 2018 09:00
2018-10-10 09:00:00

10-10-2018: "Nicht auf Ihren „Lorbeeren“ ausruhen.

Actueler bericht over het vaarseizoen 2019

Het is maart 2019.
De winter zit erop en het vaarseizoen 2019 begint.
Er is, zoals gedurende alle wintermaanden de afgelopen 10 jaar, hard gewerkt aan het jaarlijks onderhoud van de vloot. En we zijn er klaar voor: de eerste gasten zijn van harte welkom om aan boord van één van de boten om van heerlijke vakantie te gaan genieten.

Als we de tekst hierboven schrijven en lezen, dan kunnen we ons voorstellen dat dat dé tekst is waarmee wij een nieuwsbericht in deze rubriek in maart volgend jaar beginnen.
Maar zover is het nog lang niet.....

Wij weten het nog niet
Het is oktober 2018 en het vaarseizoen 2018 zit er bijna op. De drukke wintermaanden, waarover wij het hierboven hebben, moeten nog beginnen.
Wat 2019 ons brengen zal weten wij natuurlijk niet.
We zien wel dat er al veel reserveringen binnen zijn, elke dag weer een paar en dat gaat al enkele weken zo. Zelf voor 2020 is de eerste reservering in september van dat jaar een feit.

2018: it was a very good year
Inderdaad, 2018 was een goed jaar.
We vierden ons 10-jarig bestaan en we mochten weer veel gasten een leuke vakantie bezorgen. Dat er ook zaken minder gingen, een storing tijdens de vakantie, dat gebeurde ook.
Dat zijn momenten waar we niet blij mee zijn, helemaal niet. Maar voorkomen kunnen we het nooit. Zo snel mogelijk reageren en de zaak repareren daar gingen we voor. En dat lukte!
Gelukkig begrijpen onze gasten dat altijd wel.
Want het zal net u overkomen: een storing en u kan even niet verder varen. Dat wij -over alle boten bezien, nauwelijks storingen hebben, daar heeft geen enkele gast -en volkomen terecht- geen boodschap aan.
Men heeft gespaard en wil ongestoord van de vakantie genieten. Terecht!

De winter 2018-2019 (Frank Sinatra - 1961)
Alle boten gaan het water uit, de loods in en "ondergaan" het jaarlijks onderhoud. Preventief onderdelen vervangen en verbeteringen aanbrengen. Ook de komende winter zijn verbeteringen aan de orde. Welke? Blijf onze nieuwsrubriek volgen voor meer informatie daarover.

  • De vorige winter hebben wij in alle boten 220 Volt stopcontacten in alle slaapkamers geïnstalleerd. Men heeft de telefoon het liefst dicht bij zich, ook 's nachts. Net als thuis.
  • De afgelopen jaren zijn alle boten die dat nog niet hadden van boeg- en hekschroeven voorzien. Allemaal!
  • De afgelopen jaren zijn alle handbediende toiletten vervangen door elektrische toiletten. Allemaal!
  • De afgelopen jaren zijn op alle boten navigators geïnstalleerd. Allemaal!
  • De afgelopen jaren zijn alle boten voorzien van satelliet-ontvang-apparatuur. Allemaal!
  • De overdracht en de terugname van de boten vindt sinds vorige jaar "helemaal digitaal" plaats, geen ouderwets papierwerk.

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Dat doen we niet maar houden wel in gedachte wat één van onze gasten reeds in 2015 in het gastenboek schreef: "Nicht auf Ihren „Lorbeeren“ ausruhen: immer wieder Veränderungen bzw. Verbesserungen " (Niet op je lauweren rusten, steeds opnieuw veranderingen / verbeteringen).

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg