De maand november zit erop

Geplaatst op: 1 december 2018 12:00
2018-12-01 12:00:00

1-12-2018: Het werk vordert gestaag.

De eerste maand na het einde van het vaarseizoen 2018 en de eerste maand gedurende welke onze medewerkers met het jaarlijks onderhoud bezig waren.
En er is behoorlijk wat werk verzet. Van onze 12 boten zijn er een stuk of 8 al winterklaar gemaakt. Van een 3-tal boten heeft het jaarlijks preventief technisch onderhoud reeds plaatsgevonden en 1 boot is reeds vertrokken uit de thuishaven.

Vertrokken uit de haven?
Vertrokken uit de haven? Dat vraagt u zich misschien af. Inderdaad vertrokken  uit de onze thuishaven. 
Niet alle onderhoud vindt namelijk in onze thuishaven plaats. Meer, laten we het noemen, “bijzonder onderhoud” vindt in de havens van onze leveranciers plaats.
Zo hebben wij de Elisa dit jaar naar Uitwellingerga gevaren. Daar zal de komende maanden het interieur een grondige revisie ondergaan. 

Brugopeningen
Om buiten het seizoen te varen dient men wel brugopeningen aan te vragen. De bruggen worden buiten het seizoen namelijk niet bediend. U leest er bij onze häufigsten Fragen meer over: <link>.
Gelukkig liggen tussen onze thuishaven en Uitwellingerga slechts 2 bruggen. De brug over de Pier Christiansloot bij Echtenerbrug en die bij Follega. Om 10 uur ’s morgens op donderdag 29 november werd de brug bij Echtenerbrug vlot voor ons geopend en een klein uur later die bij Follega.

De Elisa in Uitwellingerga
Omstreeks 13.00 uur kwam de Elisa aan in Uitwellingerga. Hier zal de boot de winter doorbrengen.
Op de foto’s ziet u de plaatsing van nieuwe schroefassen op de Elisa en de Gerda en ziet u de Elisa onderweg naar Uitwellingerga.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg