Met een positieve blik het nieuwe jaar in

Geplaatst op: 1 januari 2021 00:01
2021-01-01 00:01:00

1-1-2021: Wij kijken niet meer achterom!

In november schreven wij in deze nieuwsrubriek over het meer dan bewogen jaar 2020, het jaar dat de geschiedenis ongetwijfeld in zal gaan en zal worden herinnert als "het Corona jaar, het pandemie jaar 2020".
Voor vandaag, de eerste dag van het nieuwe jaar 2021, hebben wij ons voorgenomen niet meer achterom te kijken.
Wij willen vooruit kijken en dan natuurlijk vanuit ons werkterrein: de verhuur van boten.

Welkom bij Yachts4U Yachtcharter voor een vakantie op het water

Een vaarvakantie. Kies voor een andere vakantie. Kies voor een vakantie op het water. Huur nu een boot en ontdek ons land vanaf het water. Kom op plekken waar u alleen met een boot komen kan

Want hoe mooi kan een vaarvakantie zijn....
Inderdaad, wij willen u graag verleiden om dit jaar te kiezen voor een vakantie op het water met bijvoorbeeld uw hele gezin. Samen ons land vanaf het water ontdekken.
Enkele jaren terug schreef een gast uit België in ons gastenboek "Nederland ziet er vanaf het water zo anders uit".
En dat is waar! Naast prachtige uitzichten is het binnenvaren in een stad of dorp in Friesland, Overijssel of Groningen een belevenis! En als u ervoor kiest met de kinderen te gaan varen: voor u en vooral voor de kleintjes is varen een avontuur. U vaart niet alleen, maar u geniet tijdens uw vakantie van alle mogelijkheden tijdens uw vaarvakantie.

Tips voor onderweg: kies, bezoek en bekijk
Een vakantie met de boot is met van alles te combineren. Wij zien zo'n vakantie als een "all in one" vakantie. U bezoekt elke dag opnieuw een andere stad of dorp of wordt wakker in de natuur, ergens "in the middle" of nowhere. Of u huurt bij ons fietsen (of u neemt uw eigen fietsen mee aan boord) en kiest voor mooie fietsroutes vanuit de boot en terug.
Of wilt u hengelen vanaf de boot? Ook dat kan en mag.
En...u komt met de boot op plekken waar u met geen ander voertuig komen kan, niet met de fiets, niet met de auto en -een beetje overdreven maar wel waar- ook niet met het vliegtuig.
Kies nu voor de vaarvakantie van uw keus!

Wij kijken niet meer achterom!
Neen dat doen wij beslist niet!
Zoals wij schreven, wij proberen u te verleiden om voor een andere vakantie te kiezen. Een vakantie met de boot. Want ook u kan bij ons een boot huren zonder vaarbewijs en zonder vaarervaring.  Zonder vaarervaring leert u samen met "uw crew" de boot te besturen en ermee te manouevreren. U leert dan varen bij aanvang van uw vakantie.
Wij hopen dat wij u in 2021, als onze gast, aan boord van een van onze boten mogen verwelkomen.

Rest ons
Rest ons tot besluit -namens het hele team van Yachts4U- u allemaal een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe te wensen. Maak van het nieuwe jaar iets moois.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg