Geen boten in de verhuur

Geplaatst op: 14 november 2021 08:00
2021-11-14 08:00:00

14-11-2021: Varen? Even niet.

De donkere dagen van het mooie Kerstfeest zijn aanstaande. De tijd met de koudere temperaturen. 
Temperaturen waarbij in de jachthavens het tanken van water en vaak ook diesel niet mogelijk is. De waterleidingen worden afgesloten om te voorkomen dat door bevriezing de leidingen kapot gaan. 

Strenge winter?
Ook de tijd van het jaar om de motoren winterklaar te maken. Is de antivries van goede kwaliteit?  Kan het de motoren beschermen bij bijvoorbeeld -20 graden Celsius? 
Door uitzetting bij lage temperaturen kan de motor beschadigd raken. 

Water aan boord
De waterleidingen en de watertank aan boord worden geleegd.
Zijn de kogelkranen die in rechtstreekse verbinding staan met het oppervlakte water op de juiste wijze winterklaar gemaakt? Zeker deze zijn van belang. Als het gaat dooien wil je voorkomen dat kapot gevroren kogelkranen ertoe leiden dat water de boot in stroomt met alle gevolgen van dien.

De elektronica aan boord
Het is ook de tijd dat alle elektronica uit de boot wordt gehaald en in de verwarmde hal worden opgeslagen. Koudere temperaturen, condens en meer van dat gaan niet samen met de elektronica aan boord van de boten. 

Zomer- en wintertenten
Ook de tenten van de boot worden vervangen met speciale (kleinere) wintertenten. De tenten worden intensief gereinigd en eveneens "warm opgeslagen". Op de foto bij dit artikel ziet u de boten zonder de zomer- maar met de wintertenten. (klik om te vergroten)
Ook matrassen, zitkussens en gordijnen worden van de boot gehaald. 
Ergens in maart volgend jaar, vlak voor de start van het nieuwe vaarseizoen, worden alle spullen weer op de boten geplaatst. 

Alle boten met geheel afsluitbare tenten
Op de boten

komen nieuwe zomertenten.
Al onze boten beschikken dan over een geheel afsluitbare tent over het achterdek.
Voor onze gasten betekent dat meer ruimte en comfort. 's Avonds langer aan dek en genieten van ons o zo mooie Holland...

De Kerstdagen zijn aanstaande. Inderdaad.
Wel een tijd van hard werken om de boten up-to-date te houden. Een tijd om te investeren om, ook gedurende het volgende vaarseizoen, onze gasten te laten genieten van mooie, storingsvrije vaarvakanties. We doen het allemaal heel graag!

Welkom bij Yachts4U Yachtcharter voor een vakantie op het water

Een vaarvakantie. Kies voor een andere vakantie. Kies voor een vakantie op het water. Huur nu een boot en ontdek ons land vanaf het water. Kom op plekken waar u alleen met een boot komen kan

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg