Modernere website gaat live

Geplaatst op: 18 oktober 2022 10:23
2022-10-18 10:23:00

18-10-2022: Yachts4U presenteert een nieuwe, modernere website.

Het is 2005 als wij met de verhuur van ons privé jacht beginnen.
Het is een tijd dat velen zelf websites bouwden en dat was bij ons niet anders. Die eigen gebouwde website pasten wij enigszins aan toen wij in 2008 “een bedrijf” werden en ons bij de Kamer van Koophandel inschreven. Er kwamen Duitstalige pagina’s bij.

Zelfgebouwde website
Die zelfgebouwde website bleef 10 jaar in gebruik.
Maar de technologie voor de bouw van websites veranderde gestaag en de ontwikkelingen volgden elkaar in rap tempo op. Het ging allemaal zo snel dat wij de nieuwe ontwikkelingen op het vlak van onder andere HTML (code voor websites) niet konden bijhouden. Het bouwen van sites en bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen was immers niet onze “core business”.

Wie gaat een nieuwe website voor ons bouwen
Gaandeweg werden wij steeds meer met onze neus op de feiten gedrukt: de website verouderde. Een periode van welhaast 2 jaar brak aan, 2 jaar waarbij wij op zoek gingen naar een betrouwbare, klantvriendelijke bouwer. Een bouwer die altijd op een nette manier met de klanten (bedrijfseigenaren) om ging met vooral deskundige medewerkers.
Na 2 jaar werd "die bouwer" gevonden: lees er hier in onze nieuwsrubriek meer over. In 2015 gingen de nieuwe websites live: www.yachts4u.de en www.yachts4u.nl.

Zeven jaar later
Het is nu 2022, 7 jaar na het live gaan. Dit keer wilden we niet wachten totdat de site sterk verouderd is. Op 16 februari 2022 gaven we een akkoord op een ontvangen offerte waarna de bouwer aan de slag kon.

En vandaag 18-10-2022 is het zover. De nieuwe website met, zoals voorheen, volop informatie staat live. 
Een website die zich aan de gebruiker aanpast. Zowel op een pc als op mobiele apparaten wordt de site optimaal getoond en de gebruikte code voldoet aan de eisen die grote zoekmachines zoals Google en Bing stellen. 
Maar vooral aan de eisen die de bezoeker anno 2022 stelt!!
Wij wensen u een mooie reis toe op onze nieuwe site.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg