De boot Gerda weer in de verhuur

Geplaatst op: 3 december 2022 09:05
2022-12-03 09:05:00

3-12-2022: Na bijna 2 jaar wordt de Gerda weer verhuurd.

De boot Gerda gaat komende week weer in de verhuur. Wij verwachten dat de werkzaamheden aan de herinrichting van de boot midden december zal zijn afgerond. De boot wordt direct daarna naar onze vertrekhaven teruggevaren.
Nieuwe foto's
Op dit moment wordt de boot Gerda op onze website nog gepresenteerd met foto's die zijn gemaakt voordat met de refit werd begonnen. Nadat de boot in de haven is, maken wij nieuwe foto's en plaatsen die op de website.
Nieuwe zitbank in de salon
Tijdens de refit is de gehele bekabeling vervangen. Daar waar in de salon de binnenstuurstand was, is er nu een nieuwe L-vormige zitbank. De salon beschikt nu over 2 zitbanken tegenover elkaar. Er komen 2 tafels in de salon die in elkaar geschoven kunnen worden waardoor de binnenruimte optimaal beschikbaar is. De 2 tafels zijn handig en gezellig bij het ontbijten, lunchen en dineren.
Waarom geen binnenstuurstand meer
De boot beschikt zoals bij de andere boten over alleen de buitenstuurstand. Niet alleen om meer ruimte in de salon te creëren maar vooral omdat 1 stuurstand in de praktijk voldoende blijkt. De binnenstuurstand werd nauwelijks -op een enkele uitzondering na- gebruikt bleek uit onderzoek bij onze gasten.
Al onze boten beschikken inmiddels over een geheel afsluitbare tent over het achterdek waardoor ook bij regen de boot vanaf de buitenstuurstand comfortabel bestuurd kan worden. 
Foto's
De foto's bij dit bericht geven een indruk van werkzaamheden aan de Gerda. Van enkele andere boten een impressie van het kranen van de boten, het transport naar de loods en het schilderwerk.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg