De boten op een rij in de haven

Geplaatst op: 26 januari 2023 04:28
2023-01-26 04:28:00

26-1-2023: De vloot van Yachts4U ligt er mooi bij... althans dat vinden wij.

(foto's onder het bericht)

Inderdaad de boten van Yachts4U liggen er mooi bij. Dat vinden wij maar dat horen wij ook van personen waarmee wij in de haven praten.
Er liggen nog 2 boten aan "onze" steiger die niet tot onze vloot behoren. Die worden binnenkort verplaatst waarna wij de overzichtsfoto van al onze boten voor onze website kunnen maken.
Op de foto hieronder zijn de boten, die niet door ons worden verhuurd, te herkennen aan de satelliet ontvangst antenne.

Draadloos
Tot 2021 beschikten al onze boten ook over deze antennes maar -hoe goed wij de antennes ook onderhielden- de antennes verkleurden. Dit vonden we niet representatief vandaar dat wij zijn overgeschakeld naar andere technieken voor ontvangst van "over the air"- signalen.

Electra
Schreven wij enkele dagen terug onder het kopje "5e slaapkamer voor de boot Linda" over de vele voorbereidingen om de verhuur van onze boten te faciliteren, op 25 januari -gisteren- was zichtbaar hoe hard er gewerkt werd. De steiger wordt voorzien van een geheel nieuwe elektra installatie waarvan onze boten gebruik maken voor het laden van de accu's (walstroom) maar ook de noodzakelijk stroom wordt geleverd voor onderhoud van de boten op de wisseldagen.

Waterleiding
Nog moet de waterleiding verder worden geoptimaliseerd. Het vullen van de watertanks van (maximaal) 13 boten op een wisseldag vraagt om voldoende waterdruk en leidingen die het gelijktijdig vullen van de tanks mogelijk maken.  Hier wordt nog gewacht op het overleg met het waterleidingsbedrijf, maar alles wijst erop dat een vlotte afhandeling het tijdig oppakken van de water-installatie niet in de weg zal staan.

Over-all
Wij zijn tevreden over alle voorbereidingen die de havenmeesters en het bestuur van de verenigingshaven ondernemen om de verhuur vanaf maart aanstaande mogelijk te maken.

Foto's (klik op de foto's voor een vergroting):
Op 2 na: de boten van Yachts4U
Werkzaamheden aan de elektra installatie
Nieuwe stuurstand voor de boot Sofia

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg