De nieuwe voorraden voor het nieuwe seizoen

Geplaatst op: 2 februari 2023 13:15
2023-02-02 13:15:00

2-2-2023: De weken voor aanvang van het vaarseizoen.

Elk jaar opnieuw zijn de weken voor aanvang van het vaarseizoen de weken dat er een groot beslag wordt gelegd op onze opslag faciliteiten. Het zijn de weken dat verschillende leveranciers pallets-vol aan spullen aanleveren.
De geleverde materialen gaan de tijdelijke opslag in om vervolgens gedurende het seizoen beschikbaar te zijn.
Op de wisseldagen plaatst het team van Yachts4U vervolgens de spullen aan boord van de gehuurde boten: elke wisseldag opnieuw, elke maandag en vrijdag opnieuw van eind maart t/m begin november.

Verrassend
Het Yachts4U team hoort vaker van de gasten dat zij, zodra zij aan boord komen van de door hun gehuurde boot, elk jaar opnieuw op een andere manier worden verrast.
Hoe en waardoor? Dat vertellen we hier natuurlijk niet omdat het dan geen verrassing meer is.
Op de foto is te zien dat een forse partij aan voorraden rechtstreeks vanuit Polen geleverd, gereed staat om naar onze opslag vervoerd te worden.

Huur een boot en ontdek ons land op een andere manier
Huur eens een boot bij ons en laat u niet alleen door ons maar vooral door al het moois dat ons land vanaf het water biedt verrassen. Ontdek ons land vanaf het water.
Bekijk hier de boten in onze vloot, lees de beschrijving van iedere boot, bekijk de foto's en de video's van onze boten en huur hier de boot die aan uw wensen voldoet.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg