Jaarlijkse keuring van alle brandblussers

Geplaatst op: 18 maart 2023 06:00
2023-03-18 06:00:00

18-3-2023: Veiligheid boven alles, ieder jaar controle van alle brandblussers.

Jaarlijks worden de brandblussers op onze boten grondig gecontroleerd door een HISWA gecertificeerd bedrijf, zodat onze gasten met een gerust hart kunnen genieten van hun verblijf aan boord. De blussers worden voorzien van een speciale sticker waarop duidelijk vermeld staat tot welke datum de blusser "als veilig" kan worden beschouwd. Zo kunnen onze gasten altijd zien dat alles in orde is en hoeven ze zich geen zorgen te maken over mogelijke risico's.

Waar zijn de brandblussers op de boot?
Om extra zekerheid te bieden, nodigen wij onze gasten uit om bij aankomst op de boot direct te controleren waar de brandblussers zich bevinden. Het is immers beter om goed voorbereid te zijn en te weten waar de blussers zich bevinden in geval van nood, dan te wachten tot het laatste moment en dan te ontdekken dat het te laat is.

Gasinstallatie
Naast de brandblussers worden ook de gasleidingen en -installaties op onze boten regelmatig gecheckt door een HISWA gecertificeerd bedrijf. Wij vinden veiligheid namelijk van het hoogste belang en streven ernaar dat onze gasten veilig kunnen varen.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg