De boot Linda na refit weer in de vaart

Geplaatst op: 1 april 2023 10:43
2023-04-01 10:43:00

1-4-2023: De Linda weer in de verhuur na een complete refit.

Onze grootste boot, de Linda, heeft gedurende de afgelopen wintermaanden een complete metamorfose ondergaan. Met meer en moderner comfort is de boot weer up-to-date.

2e zitbank
In de salon is er een kleinere L-vormige zitbank. Deze is tegenover de reeds bestaande U-vormige zitbank. Hierdoor zit men niet alleen naast elkaar maar ook tegenover elkaar. Dat komt de gezellige avonden zeker ten goede.
Voor ontbijt, lunch en diner heeft elke zitbank een eigen tafel. Het handige hierbij is dat de tafels onder elkaar geschoven kunnen worden waardoor, wanneer niet in gebruik, de ruimte in de salon volop beschikbaar is.

2e koelkast
De boot had in de kombuis een 110 liter koelkast en in de salon een 80 liter koelkast. Beide koelkasten zijn verwijderd en vervangen door een koelkast met een veel grotere inhoud dan de 2 die tot nu toe dienst deden.

5e slaapkamer
De dinette tegenover de kombuis bood de mogelijkheid omgebouwd te worden tot een 2-persoonsbed. Dat vonden onze gasten niet zo comfortabel. Uit ons gastenonderzoek bleek dat een kajuit met stapelbed als een goede oplossing werd gezien.
Luisteren naar onze gasten vinden wij belangrijk. De dinette is omgebouwd tot een comfortabele kajuit met kleerkast en stapelbed.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg