De eerste gasten zijn terug in de haven

Geplaatst op: 10 april 2023 12:56
2023-04-10 12:56:00

10-4-2023: Na een weekend of weekje varen zijn de eerste gasten terug.

Schreven wij op 24 maart bij een bericht onder de kop "Het vaarseizoen 2023 is begonnen" dat de eerste gasten vertrokken, inmiddels hebben zij er een weekeinde of een week varen op zitten.
Het is fijn te lezen dat men een leuke tijd aan boord van de boten heeft doorgebracht, van het mooie Friesland kon genieten en hoe de vaarvakantie is ervaren.

Alle gasten, die inmiddels terug zijn, zijn Duitstalig dus de originele handgeschreven gastenreacties in het gastenboek zijn te lezen via onze Duitstalige website.
De vertaalhulp van Google is handig om de teksten naar het Nederlands om te zetten zoals u hieronder ziet. Het valt wel op dat Google sommige zaken, zullen we het noemen, "grappig" vertaalt.
Klik eens op een van deze links:

Wat ook mooi is, is dat een van onze gasten die al jaren een boot bij ons huurt, ons verraste met een leuke Paastas gevuld met -dubbel op- heerlijke lekkernijen. Ook via dit bericht een dank u wel!

Al met al zijn de afgelopen dagen vanuit de vertrekhaven in Heerenveen een 9-tal boten vertrokken. Wij wensen onze gasten, nu aan boord van de 9 boten, een fijne tijd in Friesland toe.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg