Het Yachts4U Team doet wat anders

Geplaatst op: 4 oktober 2023 09:28
2023-10-04 09:28:00

4-10-2023: Wisseldagen: dagen dat de boten terugkomen en weer vertrekken.

Inderdaad: 's morgen komen de boten terug en 's middags vertrekken de boten weer.
In de 6 uurtjes die tussen terugname van de boten om uiterlijk 10:00 uur en het vertrekken van de boten om 16:00 uur liggen wordt door het Yachts4U team hard gewerkt. 
Neem eens kijkje achter de schermen.

Als Yachtcharter in Friesland is de voornaamste taak van alle teamleden ervoor te zorgen dat hun gasten verwend worden en van een zorgeloos verblijf aan boord van de boten kunnen genieten.

Maar dinsdagavond 3 oktober deed het gehele team wat anders. Samen gaan dineren in een wok-restaurant gelegen tussen de vertrekhaven in Friesland en het kantoor in Lelystad (zie de foto's onder dit bericht).
Het was een gezellige avond waarbij genoten werd van het heerlijke eten met de nodige drankjes erbij. 
Het leek ook de "wereld op z'n kop" want de medewerkers verwenden de eigenaren van Yachtcharter Yachts4U met een reuze 5 kg emmer. Geen lege emmer. Ook geen emmer gevuld met een vloeistof. Maar een emmer (prominent te zien op een van de foto's) met allerlei koekkruiden. Een originele rode emmer van de Koninklijke specerijenspecialist / specerijenmaalderij sinds 1854. Een hartelijk dank jullie wel daarvoor!

Omstreeks 21:00 uur zat de avond erop, gingen de teamleden richting huis met in het achterhoofd om de, dit jaar nog resterende 6 wisseldagen, weer tot een succes maken. En dat voor de gasten die gedurende de laatste dagen van vaarseizoen 2023 aan boord van een van de boten van Yachtsz4U gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg