Nu "Heerenveen" op de spiegel van onze boten

Geplaatst op: 23 november 2023 12:06
2023-11-23 12:06:00

23-11-2023: Vanaf maart 2023 verhuur vanuit Heerenveen.

Inderdaad, vanaf het begin van het afgelopen vaarseizoen (maart 2023) verhuren wij onze boten vanuit de grootste haven in Heerenveen. Een van de foto's bij dit bericht laten zien dat "Lelystad" (waar ons kantoor staat) op de spiegel van de boten vermeld stond.

De boot Julia
Vandaag wordt het jaarlijks onderhoud aan de boot Julia afgerond. De boot is in het geheel geschilderd en de laatste handeling voordat de boot "de hal verliet" was het aanbrengen van "Heerenveen" op de achterzijde van de boot. Hiermee is de Julia de 1e boot met duidelijk zichtbaar de naam van ons bezoekadres, onze nevenvestiging in de stad die naar de 'Heeren van het veen', die omstreeks 1550 begonnen met ontginning van het veen, is vernoemd.

Einde groot onderhoud maar....
Het is juist: het  einde van het groot onderhoud, maar de boot zal nog enkele maanden uit de vaart zijn. Morgen, vrijdag 24 november wordt de boot naar Terherne gevaren. Daar zal de komende maanden worden gewerkt aan een complete refit van de binnenkant van de boot.
Naar de huidige planning, zullen de werkzaamheden eind februari zijn afgerond en waarna de boot naar onze vertrekhaven wordt gevaren.

Zie ook de foto's bij dit bericht. Klik op een foto voor vergroting en onderschrift.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg