Het is een sombere dag in ons land

Geplaatst op: 8 december 2023 11:38
2023-12-08 11:38:00

8-12-2023: Grijs, regenachtig, veel wind en dat blijft de hele dag zo.

Zie ook de foto's bij dit bericht. Klik op een foto voor vergroting en onderschrift.

Stuurmanskunst
Nee, het is geen mooie dag.
Het werk, gaat ondanks de slechte weersomstandigheden, door. De tweede boot heeft de jaarlijkse schilder- en onderhoudsbeurt ondergaan De boot wordt vandaag terug gevaren naar onze vertrekhaven. De wind is wat sterker vandaag en dat vraagt om stuurmanskunst, om vaarervaring! 

Brugopeningen plannen
De brugopeningen zijn aangevraagd en van de schipper wordt een goede planning verwacht voor zijn reis terug naar de thuishaven. De brugwachters gaan immers op de aangevraagde tijden naar de te openen bruggen en dus moet de Elisa ook bij de brug zijn. Gelukkig is het in de maand december niet zo druk op het water dus is doorvaren geen probleem.
Het is de boot Elisa die vandaag terug gevaren wordt. Naast een complete schilderbeurt, onderhoud aan de technische installaties en aan onderdelen in het motorruim is ook de vuilwater tank vernieuwd. De hekschroef werd toegankelijker gemaakt en het onderwaterschip onderhouden.

Wachten, wachten, wachten
Vanaf nu zal de Elisa wachten op de eerste gasten die met de boot gaan varen, En volgens ons verhuur-overzicht is de Elisa een van de drie boten die op 22 maart, aan het begin van het vaarseizoen, vertrekt.

De boot aan het woord
Kon de boot praten, wij zijn er zeker van de de boot zich erop verheugd om de eerste gasten te ontvangen en te brengen naar de mooiste plekken, dorpen, stadjes en steden in ons land.....
Tot kijk WiJa, tot volgend jaar.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg