De donkere dagen rondom Kerst

Geplaatst op: 16 december 2023 12:02
2023-12-16 12:02:00

16-12-2023: Ieder jaar opnieuw geven deze donkere dagen een speciaal gevoel.

De 2 Kerstdagen zijn aanstaande! 
Donkere dagen waarop men met de familie een traditioneel Kerstdiner beleeft. De mooi verlichte straten en de verschillende winkelcentra met mooie etalages nodigen u uit tot het doen van kerstinkopen. Ieder jaar weer. De tuincentra doen goede zaken en de kerstbomen vliegen, bij wijze van spreken, de deur uit.
Maar ook de tuinen van u en uw buren en de kerstboom in huis dragen bij aan dat speciale "kerst-gevoel".

Geef aandacht!
Het is ook een periode waarbij iedereen denkt aan personen die de kerstperiode niet kunnen beleven zoals in dit bericht beschreven. Schroom niet om het alleen bij gedachten te laten maar zoek die eenzame buurman en verras die oudere buurvrouw met een mooie attentie, zouden we zeggen.

Vakantie
Vaak ook is deze periode van het jaar een periode van vakantie, even niet aan werken denken. Zeker de dagen tussen Kerst en nieuwjaar zijn in ons land favoriete dagen om verlof op te nemen. Vaak hoort daarbij ook de wens dat 1e en 2e Kerstdag en 1 januari, nieuwjaarsdag  niet op een zaterdag en/of  zondag vallen.

De kerstperiode voor ons
De dagen rondom Kerst zijn voor ons "speciale dagen" voor ons. Om al de redenen hierboven genoemd maar ook omdat het de dagen zijn dat wij veel reserveringen voor het volgende jaar ontvangen: ieder jaar opnieuw. En dat is begrijpelijk: familie en vrienden zoeken elkaar op en bespreken hun vakanie voor 2024 al dan niet terloops. En de keuze voor een vaarvakantie leidt tot die velen reserveringen.

Onze websites
Ook de websites (yachts4u.nl en yachts4u.de) worden, evenals onze Facebook pagina, in de kerstsfeer gebracht zoals u bijvoorbeeld op de homepage ziet. Mooie foto's vn donkere dagen die onze gasten vanaf de boten hebben gemaakt.
Dus naast gezin, familie en vrienden ook "gewoon" doorwerken!
En dat niet alleen achter de computer op kantoor maar ook in de haven in Friesland.
Niet alleen het jaarlijks groot onderhoud aan de boten vraagt om aandacht. Ook allerlei andere activiteiten worden ontplooid als voorbereiding voor het nieuwe vaarseizoen dat omstreeks eind maart van start gaat.

Wij zijn niet de enigen
Natuurlijk zijn wij niet de enigen. Zeker niet!
Denk maar aan de brandweer, militairen en de politie, de verpleegkundigen en doktoren in de ziekenhuizen op de EHBO-posten, de bewakingsdiensten en nog veel meer groepen aan harde werkers die en doorwerken en zo goed als mogelijk van deze mooie periode (proberen te) genieten.
Al met al: een mooie tijd om ons, u en wij, te bezinnen op het afgelopen jaar en na te denken over goede voornemens voor het nieuwe jaar 2024.

Onze wensen voor u
Wij wensen u allemaal, gasten, toekomstige gasten en bezoekers van onze websites een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar toe.

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg