Het nieuwe jaar 2024 is begonnen

Geplaatst op: 1 januari 2024 00:01
2024-01-01 00:01:00

1-1-2024: Als wij dit schrijven is 2024 een minuutje jong.

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen?
Hopelijk wordt het een jaar met een einde aan oorlogen, een jaar met voor u en allen die u dierbaar zijn een goede gezondheid. Een jaar waarbij eventuele financiele perikelen achter de rug zijn en u onbezorgd verder van het leven kan genieten.
Moge het een jaar zijn van geluk en voorspoed!

En Yachts4U?
Ja, ook wij kijken terug op 2023. 
Wij zijn niet ontevreden in tegendeel. 2023 was het jaar dat wij de verhuur van onze boten verhuisden naar jachthaven De Welle in Heerenveen. Een prima samenwerking met het bestuur van de haven en hun medewerkers werd gerealiseerd.
Wij realiseerden ons weer dat het gezegde "wie goed doet, goed ontmoet" een waarheid als een koe is. Met klagen komt men in het leven niet echt ver terwijl de ene klacht leidt tot weer een andere klacht. En uiteindelijk wordt de klager een "verbitterde persoon" die ook in de eigen omgeving -vaak zonder het zelf door te hebben- als minder aangenaam wordt ervaren.
Laat het een jaar worden met een positieve houding jegens elkaar zowel in persoonlijke als zakelijke verhoudingen.

Bedankt!!
Maar niet alleen het bestuur van de haven en hun medewerkers zijn wij erkentelijk. Een groot "BEDANKT" zijn wij -last but not least- aan onze gasten en onze medewerkers verschuldigd. Zonder u waren wij als bedrijf nergens.
Wij bedanken u dat u voor ons koos, voor het vertrouwen dat u in ons stelde zowel als yachtcharter alsook als werkgever.
Onze wens voor een "meer dan gelukkig en voorspoedig 2024" aan onze gasten, onze collega's en alle bedrijven die voor ons werken is nu, net na middernacht op 1 januari 2024, op z'n plaats!

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg