Nieuws
Yachts4u Jachtverhuur

Nieuws

Gasten
Tevredenheids
Score
9,1

Onze laatste aanwinst, de Julia, in de verhuur

Geplaatst op: 16 januari 2017 17:16

Nog deze week met de verhuur van onze laatste aanwinst, de Julia beginnen.

Afgelopen zaterdag hebben we onze laatste aanwinst, de motorboot Julia geschikt voor 6 tot 8 personen, naar onze vertrekhaven gevaren.
We kwamen aan het begin van de middag aan in de haven en zijn direct daarna begonnen met het winterklaar maken. Dat wilden we omdat er voorspellingen zijn dat het weleens dagen kan gaan vriezen. En bij het vriezen wil je bijvoorbeeld geen water in de leidingen want dat kan gaan uitzetten met als gevolg gebarsten waterleidingen. Met alle gevolgen van dien als het weer gaat dooien.

Beginnen met de verhuur
Dat we deze week willen beginnen met de verhuur vraagt om nogal wat voorbereidingen.
Voorbereidingen die deels reeds zijn afgerond maar deels nog afgerond moeten worden. Zo moet de vertaling van de beschrijving van de boot naar zowel het Duits als het Engels afgerond worden, moet de plattegrond van de boot die op de website getoond gaat worden nog enkele puntjes op de i krijgen en moet de pagina op de website voor de Lucia nog geconfigureerd worden.

Foto's en video
Het is ons, ondanks het de bewolking van de afgelopen dagen, gelukt enkele bruikbare foto's van de buitenzijde van de boot en het interieur te maken.
Op elke pagina van elk van onze motorboten laten wij een video zien. Het maken van de video zal pas in de zomer gebeuren. In de tussentijd zullen wij met een wat simpelere oplossing moeten werken: enkele foto's achter elkaar gemonteerd tot een video of met een niet zo professionele video.

Marketing
De marketing is grotendeels al voorbereid. Zodra de pagina van de Julia gereed is zal verhuur met de daaraan verbonden marketing / promotie activiteiten worden gestart.

Terug naar overzicht   Terug naar overzicht
Naar beginpagina
Bij ons bent u de VIP!
Design & RealisatieAddNoise
Kies uw taal - Choose your language - Wählen Sie Ihre Sprache
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl

Deel deze pagina op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl/nieuws/51029/onze-laatste-aanwinst-de-julia-in-de-verhuur