Nieuws
Yachts4u Jachtverhuur

Nieuws

Gasten
Tevredenheids
Score
9,1

Wintermaanden, drukke maanden

Geplaatst op: 23 januari 2018 12:00

Jaarlijks onderhoud aan de vloot: januari 2018 en nog 5 boten te gaan.

De wintermaanden zijn bij ons de drukste maanden. Er wordt van november t/m maart, buiten het vaarseizoen, hard gewerkt aan het onderhoud van de vloot. Ieder jaar weer worden de boten geschilderd, vindt er onderhoud plaats aan de spullen aan boord en worden verbeteringen gerealiseerd.
Reeds zijn enkele boten (de Novia, Carla, Lilian, Reina, Elisa, Lucia en Julia) vanuit het water de hal in gegaan en na onderhoud weer naar de ligplaats gevaren.

Refit, onderhoud, verbeteringen, meer comfort
Op dit moment wordt er zowel aan de Vesta als aan de Myrna gewerkt. De Myrna is in de hal en wordt geschilderd en de Vesta ligt in het water.
Eén van onze leveranciers is druk met het vernieuwen van de vloer.

Stopcontacten in de slaapkajuiten
Binnenkort wordt ook begonnen met de uitbreiding van de 220 Volt installatie in al onze boten. Er komen stopcontacten in de slaapkamers. Een wens van onze gasten die graag hun telefoon 's avonds bij zich willen houden en opladen.

's Avonds langer aan dek
De Evita krijgt een nieuwe tent over het achterdek. Een geheel afsluitbare tent waardoor de schipper en zijn of haar crew ook 's avonds, als het wat kouder wordt in het voor- en naseizoen vanaf het dek van de omgeving en misschien wel een mooie sterrenhemel kan genieten.
Eerder werden reeds de Linda en de Julia van zo een afsluitbare tent voorzien en de reacties van onze gasten zijn positief. Reden om ook tijdens de volgende wintermaanden van 2018 - 2019 één of twee boten van een afsluitbare tent te voorzien.
Wordt dus ongetwijfeld vervolgd...

Terug naar overzicht   Terug naar overzicht
Naar beginpagina
Bij ons bent u de VIP!
Design & RealisatieAddNoise
Kies uw taal - Choose your language - Wählen Sie Ihre Sprache
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl

Deel deze pagina op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl/nieuws/65966/wintermaanden-drukke-maanden