boot in de touwem een kijkje achter de schermen.jpg
Op bezoek bij Yachts4U

Bij ons in de keuken kijken

Gasten
Tevredenheids
Score
9,1

Een kijkje achter de schermen bij Yachts4U

Elke dag opnieuw maar zeker tijdens de wekelijkse wisseldagen (de maandagen en vrijdagen: de boten komen terug en vertrekken weer) en gedurende de gehele winter werken de medewerkers van onze yachtcharter en onze leveranciers hard aan het regulier onderhoud van de boten in onze vloot.

Toch elke keer opnieuw indrukwekkend zo een boot in de lucht te zien hangen Het is winter, het is koud. De vloot wordt winterklaar gemaakt Een kijkje achter de schermen. Een jacht in de touwen De boot komt net uit de kraan op weg naar de loods Afstemming over de refit: betimmering van een boot Refit gaande Een nieuwe vloer Werken aan nieuwe kast voor de televisie Nieuwe kast in de salon voor weer een andere boot Past de tv in de nieuwe kast in de salon? Regulier onderhoud aan de hekschroef Winterklaar maken van de motor Groot jaarlijks onderhoud tijdens de wintermaanden Installatie van een nieuwe hekschroef Belijning op een boot aanbrengen Jaarlijks onderhoud en schilderwerk afgerond de boot komt de loods uit Boot bewegingen op het werf terrein Einde van een koude winterdag: het werk gaat nog even door

Een willekeurige selectie aan foto's.
U neemt een kijkje in de keuken van onze yachtcharter Yachts4U in Friesland.
Door wekelijks en jaarlijks preventief onderhoud aan onze motorboten garanderen wij u een "zorgeloos varen" als u bij ons een boot huurt.
En mocht er onverhoopt toch een probleem zijn onderweg: onze technische dienst staat altijd voor u klaar.|


yachts4u logo

De wisseldagen zijn altijd weer "spannende dagen".
De boten komen uiterlijk om 10 uur binnen.
De technicus, de klussenman en de medewerkers van de schoonmaak staan klaar om direct aan de slag te gaan. Het is nooit vooraf bekend in welke staat de boten worden ingeleverd en dus hoeveel werk en tijd gaat zitten in het wekelijks onderhoud.

Maar zodra wij, om 10 uur, weer over de boten beschikken steken wij tijd en energie in het technisch onderhoud, kleine reparaties en schilderwerk aan de romp en de wekelijkse schoonmaak zowel binnen als buiten.
De rompen van de boten worden dus iedere week gecontroleerd op kleine beschadigingen en door een medewerker, staand op een vlot, gerepareerd. Vanaf dat vlot vindt ook de schoonmaak aan de buitenkant plaats. En dat voor de hele vloot, elke boot, iedere wisseldag!
Wij willen immers aan de volgende gasten de boot schoon en in technisch goede staat beschikbaar stellen. Dat is van belang voor de veiligheid en het vakantieplezier van de huurder, zijn of haar medeopvarenden maar ook van belang voor de veiligheid van andere watersporters op het water.


yachts4u logo
Wij bieden de beste prijs- kwaliteit-verhouding
Alle boten zijn incl. navigator en digitale waterkaart
U voelt zich bij Yachts4U altijd een VIP!

Nog nooit gevaren?

Kies nu voor een andere vakantie!

Ook u kunt nu een boot huren incl. vaarcursus

Meer informatie
Bij ons bent u de VIP!
Design & RealisatieAddNoise
Kies uw taal - Choose your language - Wählen Sie Ihre Sprache
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl

Deel deze pagina op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.yachts4u.nl/yachtcharter/een-kijkje-in-onze-keuken