HISWA te water 2023. Ook voor de kleine beurs?

Geplaatst op: 3 juli 2023 07:29
2023-07-03 07:29:00

3-7-2023: De grootste botenbeurs in ons land start op 30 augustus aanstaande.

Op dit moment ziet de haven te Lelystad en nog “verlaten” uit, zoals de foto laat zien. Gedurende de weekeinden is het wat drukker maar over het algemeen valt de drukte mee in vergelijking met de jachthavens in Friesland die welhaast vol liggen met gehuurde boten. Zeker in het hoogseizoen.

Maar tussen 30 augustus en 3 september komt er in de Bataviahaven in Lelystad verandering in. 
Dagen van te voren wordt het er al druk met de vele medewerkers die extra steigers plaatsen, tenten bouwen en controleurs die de veiligheidseisen bewaken.

Veel te zien maar voor iedereen?
Tijdens de beurs presenteren jachtbouwers uit eigen land en het buitenland en andere watersport gerelateerde bedrijven hun producten. Soms wat “overdone” waardoor de man met de kleine beurs de watersport als een niet haalbare sport kan gaan zien.

Hopelijk dat dit jaar de beurs in wat ruimere mate ook de mogelijkheden toont voor die doelgroep. Want de actie "Welkom op het water" geldt voor een breed publiek en niet alleen voor personen met een (meer dan) goed gevulde beurs.
Ook in de communicatie vanuit de HISWA te water-organisatie ligt de nadruk op woorden als "allemaal nog groter en luxer" en foto materiaal van boten uit het hogere segment lijkt het.

Dagtrip auto of openbaar vevoer
Met de boot de beurs bezoeken wordt een uitdaging want aanmeren in de haven zal niet gaan. Maar een dagtrip Lelystad met de auto of het openbaar vervoer is geen slecht idee.
Wij houden u in onze nieuwsrubriek op de hoogte over “HISWA te water 2023.

Uit ons nieuwsarchief, eerdere berichten over de HISWA:

#HISWA @HISWA  @HISWAtewater @HISWArecron

Eén dag vakantie op het water staat gelijk aan twee dagen vakantie op land

Yachts for You!

Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig! 
Geen vaarervaring?
Leer varen bij de start van uw huurperiode en ontdek ons land vanaf het water!

Uw reservering is leeg